Svalen

Svalen

Svalen fra Norgeshus

Svalen har et flott eksteriør, som sammen med store allrom innbyr til trivelige stunder ute og inne.

Fra det overbygde inngangspartiet kommer du inn i husets hovedplan, som møter deg med en romslig hall/gang med garderobeløsning. Fra hallen kan du se gjennom stua og ut til den særegne glassverandaen som er typisk for sveitserstilen. Til høyre for hallen finner du bad og vaskerom, og fra hallen går også trappen opp til andre etasje. Resten av hovedplanet består av stue og kjøkken.

Kjøkkenet har flere vinduer som sørger for at det blir lyst og trivelig, med god plass for kjøkkenbord og stoler. Fra kjøkkenet er det skyvedør ut til den delen av stua hvor det kanskje er mest naturlig å plassere spisestuen. Her vil det være god plass til å samle både familie og venner for trivelige måltider.

Stua er 45 kvadratmeter stor, med symmetrisk plasserte vinduer. Fra stua er det dobbeltdør ut til glassterrassen, som har videre utgang til hagen. Vinduene slipper inn godt med dagslys, og på fine sommerdager er det bare å åpne dørene ut til hagen og slippe solstrålene inn.

Andre etasje består av tre soverom – alle med integrert stor garderobe. I tillegg har du bad, bod og stue. Fra stua er det utgang til den fine glassverandaen, som er en ekstra koseplass både sommer og vinter.

Sportsbod må plasseres i garasje eller som frittliggende bygning.

Alle våre arkitekttegnede ferdighus kan tilpasses dine ønsker og behov. I samtaler med våre arkitekter kan du få tegnet ditt drømmehus.

Vi gjør oppmerksom på at Svalen er kalkulert med takstein, ikke skifertak som illustrasjonen viser. Ta kontakt med forhandler for å få eksakt pris

Tekniske Detaljer:
Tomt: Flat
Soverom: 3
Etasjer: 2
Bebygd Areal:
Lengde: 12.6m
Bredde: 12.3m
Bruksareal: 193.5m²
P-Rom:
Innebygd Garasje: Nei
Utleie del: Nei
Leveranse Valg: Nøkkelferdig
Malingsklart
Byggesett
Se boligen hos produsenten
Norgeshus

Norgeshus dekker hele spekteret av oppgaver innen boligbygging - fra regulering og arkitekturprosjektering til søknadshåndtering og ferdigstillelse.

  • resepsjon@norgeshus.no
  • 815 73 500
  • Norgeshus