Tove

Tove

Tove fra Alvsbyhus

Et romslig vinkelhus med mange muligheter! Som standard får du tre soverom, garderobe i tilknytning til det største soverommet, to bad, vaskerom, stort romslig kjøkken med åpen løsning inn til spisestue, salong og tv/ aktivitetskrok.

Dette er et romslig vinkelhus med mange muligheter. Utenfor har du mulighet til å skape en fantastisk uteplass med direkte tilgang fra både stue og soverom.

Med Tove finnes det plass og muligheter for de fleste behov. Om dere trenger et ekstra soverom så kan dette leveres som tilvalg.

Du kan også velge mellom mange forskjellige tilvalg for å gjøre huset mer personlig – lave vinduer, helglasset balkongdør i stue og soverom bare for å nevne noen. På kjøkkenet kan dere velge i ulike hvitevarer slik at det best mulig passer deres behov.

Når du velger å bygge nytt vil du bli overrasket over hvor lav totalkostnaden blir, samtidig som du kan tilpasse huset til deres behov.

Tekniske Detaljer:
Tomt: Flat
Soverom: 3
Etasjer:
Bebygd Areal: 177.4m²
Lengde: 14.48m
Bredde: 16.99m
Bruksareal: 150m²
P-Rom:
Innebygd Garasje: Nei
Utleie del: Nei
Leveranse Valg:
Se boligen hos produsenten
Alvsbyhus

Älvsbyhus er et internasjonalt konsern med virksomhet i Norge, Sverige og Finland. Firmaet ble etablert i 1944 som Norrfjärdens Träförädling.

  • marked@alvsbyhus.no
  • 69 23 54 40
  • Alvsbyhus